Om oss

Anna och Stians bröllop

 

 

Det här är berättelsen om hur vi, Anna och Stian träffades en gång för snart tre år sedan.

 

Det var en gång.... Så börjar ju de flesta sagor men den här sagan är inte påhittad.

Vi träffades på Gran Canaria 2010, den 29 juli på Sunprime Atlantic view suites and SPA hotell i Playa del inglés. Stian var på semester och bodde på hotellet och Anna arbetade i SPA:t som massageterapeut och träningsinstruktör.

Annas berättelse:

Jag tyckte Stian var det finaste jag hade sett, han kom in i SPA:t som en solstråle och jag föll direkt för honom. Efter det mötet så kunde jag inte sluta tänka på denna underbara och charmiga norrman i från Namsos. Jag visste redan då att han var min drömprins och jag kommer ihåg att jag sa till min chef i SPA:t att det var denna mannen som jag skulle gifta mig med. Jag var otroligt målmedveten, för denna mannen var för bra för att någon annan skulle få honom.

Så när Stian skall ha sin sista massage på SPA:t så bara frågar jag honom rakt ut om han är singel,

och han svarar JA. Sedan den dagen har vi varit oskiljaktiga och jag är så glad för att jag vågade fråga för annars hade vi inte varit där vi är idag <3

 

Stians berättelse

Jeg hadde akkurat fylt 25 år og skulle på ferie til Gran Canaria i to uker, på et SPA-hotell. Stille og rolig ferie skulle dette bli, og nå i ettertid så hadde jeg aldrig trodd at jeg skulle møte min livs store kjærlighet på Gran Canaria. Å bli skjekket opp av denne sjarmerende svenske jenta, gjorde meg målløs. Men etter å fått samlet tankene, ble det en date.

Så dagen etter dro vi i Taxi sammen, til Amadores Beach. Vi satt lenge å snakket, og jeg følte virkelig noe spesielt. Så etter mange turer nedover til Gran Canaria, fikk jeg endelig Anna oppover til Namsos.

Så etter nøye planlegging, over lengre tid og uten at Anna viste noen ting fikk jeg mitt perfekte frieri på Amadores Beach 06.06.12. Så under en romantisk middag fikk jeg endelig JA <3

Detta var precis före vi blev ett "officellt" par och ni som vet hela hisorien vet ju att Stian var ganska trög;)

 

Mars 2011 Restaurang Greek Village

Här sitter vi i taxin på väg till vårt favorit hotell Sunprime Playa del cura i juni 2011.

Copyright 2012 © All Rights Reserved