Bröllopet

Bröllopet

Här kommer allt ni behöver veta om vår bröllopsdag!

Vigsel

Norske sjømanskirken i Arguineguin,fredagen den 4 juli kl 16:30.

Brud: Anna Petersson

Brudgum: Stian Rønning

Bestman: Anders Mjøsund

Tärnor/forlovere: Tina Åkesson, Emma Petersson och Elin Petersson

Klädsel: Kavaj/Dress

Vägbeskrivning:Taxi ifrån Puerto rico kostar cirka 7 euro, Iglesias Noruega. Det går även lokalbuss ifrån Puerto rico buss nr 1, stopp Arguineguin efter Sunwing.

Övrigt:Efter vigseln kommer vi att fotograferas så då kommer det att finnas tid till att ta en kaffe och våffel på cafeét i kyrkan eller gå en runda i den fina fiskebyn Arguineguin. (För er som har barn så är detta den bästa tiden att överlämna till barnvakten)

Cirka 18:15 blir det gemensam transport till festlokalen i Patalavaca. (Anfi del mar)

 

Middagen

Vi kommer att bjuda på en trerätters middag med tillhörande dryck.

För att underlätta kockens arbete är det viktigt att ni meddelar eventuella allergier och andra önskemål vid anmälan.

 

Tal

Våra duktiga toastmasters Tina och Tom-roger, kommer att se till att vi får en trevlig kväll. Eventuella tal/spex mottages tacksamt. Anmäls i förväg till toastmadame Tina Åkesson telefonnr +46709961598 eller via mejl på ti.petersson@gmail.com eller till toastmaster Tom-roger Rønning på telefonnr +47 918 60 248.

 

 

Festen

Efter middagen sätter festen igång med dans och musik. Samtidigt öppnar baren där du har möjlighet att köpa allehanda drycker.

 

 

Barn

Barnen är välkomna i kyrkan, men för att ni som har barn ska kunna slappna av och njuta av festligheterna och för att era barn ska slippa tvingas att sitta stilla och lyssna på en massa tal hoppas vi att ni har möjlighet att anlita någon som kan se efter dem under kvällen. Barn som ammas är givetvis välkomna på festen.

 

 

Boende

 

Gran Canaria är ingen stor ö så det är aldrig långa avstånd. Vigseln kommer att äga rum i Arguineguin men det går alldeles utmärkt att bo i Puerto rico, Amadores eller i Playa del cura då det ligger väldigt nära alla dessa platser.

Både Ving och fritidsresor/star tour har massor av hotell och många håller en mycket bra standard. Bara mejla oss om det är något ni undrar över, vi har koll på dom flesta hotellen i området.

 

 

Övrig information

 

Kvällen före bröllopet Torsdagen den 3 juli så tänker vi ha en liten avslappnad och frivillig sammankomst för alla gäster på Amadores Beach club kl 17.00

 

Dagen efter bröllopet kommer det att serveras brunch på den norske baren N44 i Puerto Rico Shoppingcenter kl 14:00.

 

 

Copyright 2012 © All Rights Reserved